Webdesign Hoogezand

MM Productions bouwt complete websites voor kleine en grotere bedrijven. Een professionele uitstraling, goede vindbaarheid en persoonlijke service van een expert zijn hierbij kernwaarden. Wij helpen je van begint tot eind en kunnen je ondersteuning bieden op vrijwel ieder gebied, van een teamfoto tot promotie video en van de SEO teksten tot aan een passende advertentie campagne.

Responsive design

Mobile first is een term die in de webdesign wereld erg belangrijk is, jouw website wordt tegenwoordig meer met een mobiele telefoon of tablet bekeken dan met een normale pc. Daarom is het erg belangrijk dat het design van jouw site hier helemaal op afgestemd is. Bezoekers moeten gemakkelijk contact met je op kunnen nemen en direct kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn, zowel op de tablet, computers als smartphone.

Dankzij blijvende persoonlijke betrokkenheid altijd een succesvol resultaat

Geoptimaliseerd voor Google

Onze websites worden altijd geoptimaliseerd om beter te worden gevonden, dit doen we aan de hand van vooraf besproken zoekwoorden. Heb je specifieke doelen of wil je écht hoog in Google komen voor specifieke zoektermen, dan is een maatwerk aanpak nodig, we adviseren je hier graag in!

Vanaf januari 2017 worden alle websites opgeleverd met een SSL certificaat

We maken altijd een Google Mijn Bedrijf vermelding voor je aan

Je kan je website op ieder moment uitbreiden met extra functies of pagina’s

Persoonlijke service

Geen wachtrijen of automatische antwoorden, MM Productions garandeert een 100% persoonlijke aanpak, ook ná de bouw van jouw website of webshop. Ons motto: als het bij onze klanten steeds beter gaat door onze diensten of producten, zullen deze een volgende keer zeker terug komen.

Open en eerlijk
Wij gaan voor een lange termijn samenwerking waarbij meerwaarde bieden een absolute must is, zo denken we ook graag mee over andere zaken welke er voor kunnen zorgen dat jij beter gaat verkopen of blijere klanten krijgt. Vraag het gerust aan een van onze bestaande klanten, we staan 100% achter onze diensten en producten, openheid en eerlijkheid staan hierbij op nummer één.

Inclusief CMS

Wil je aanpassingen doorvoeren, dan staan we altijd voor je klaar! Maar even lekker zelf aan je site sleutelen is ook fijn. Dit is bij ons geen enkel probleem, we hebben vele opties in een simpel jasje gestoken, lukt het niet? Dan zijn we er om het uit te leggen, dit doen we meestal aan de hand van een video uitleg met voice-over, soms hebben we deze al voor je klaar staan omdat iemand anders de vraag al heeft gesteld, maar meestal maken we hem speciaal voor jou.

E-mailen vanuit je eigen domeinnaam

12 maanden lang gratis technische updates

Een betaalbaar hostingpakket vanaf €19.95 p/maand

Onderhoud

Dankzij onze op maat samengestelde versie van WordPress heb je de beschikking over een super krachtige CMS, maar dan super simpel! Zelf makkelijk alle teksten aanpassen en nieuwe berichten toevoegen. Ook het beheren van je webshop is super makkelijk, je bent van alle opties en gemakken voorzien. Kom je er even niet uit? Dan staan we altijd voor je klaar! Beloofd.

Eerder opgeleverd

Een aantal voorbeelden waar we trots op zijn! Bekijk ons portfolio voor meer referentie materiaal.

Webdesign Hoogezand
Webdesign Hoogezand
Webdesign Hoogezand

Meer weten?

Neem via onderstaand formulier gerust contact met ons op voor vragen, offerte of een afspraak.

Zet die stap!

Een nieuwe website laten bouwen of de huidige aanpakken? Een website laten bouwen lijkt altijd een grote stap. Teksten, foto’s, bestanden & pagina’s en meer,  een bult werk waar je helemaal geen tijd voor hebt! Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen en kunnen je op alle gebieden, samen met onze partners, assisteren en ontlasten. 

Bel ons vandaag nog voor een 100% gratis creatieve sessie waarin we jouw vragen beantwoorden en alvast wat leuke ideeën kunnen bespreken over een eventuele nieuwe website.

Betaalbaar en zonder addertjes onder het gras

Leuk al die opties, maar is dit wel te betalen? Jazeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verrast zijn! Daarnaast bieden we verschillende opties tot betalen, per maand, eenmalig of per jaar. We zijn zeer flexibel en denken graag met je mee! Nooit geen verassingen achteraf, altijd een vaste offerte, geen gedoe, afspraak is afspraak.

Je ontvangt van ons altijd een vaste prijsopgaaf, geen verassingen.