Webdesign Hoogezand

Online goed zichtbaar en vindbaar zijn, is net zo belangrijk als je offline presentatie. Misschien zelfs wel belangrijker. MM Productions werkt samen met VanWijkOnline en laat jouw bedrijf er op het web hartstikke goed uitzien en zorgt er voor dat je klanten je online weten te vinden.

Wij maken jouw website zowel functioneel als mooi. Wij zorgen voor een professionele online uitstraling die perfect past bij de stijl van je bedrijf. De functionaliteiten van jouw website gaan ook super werken, zowel op een desktop computer als op de smartphone.

Klaar voor Google

Wij optimaliseren jouw website altijd om beter door je klanten te worden gevonden. Dit doen we aan de hand van vooraf besproken zoekwoorden. Heb je specifieke doelen of wil je écht hoog in de Google-ranking komen voor bepaalde zoektermen, dan is een maatwerk aanpak nodig. We adviseren je hierin graag.

Wij helpen je verder en zorgen voor écht goede communicatie

Inclusief CMS

Wil je aanpassingen doorvoeren, dan staan we altijd voor je klaar! Maar even lekker zelf aan je site sleutelen is ook fijn. Dit is bij ons geen enkel probleem, we hebben vele opties in een simpel jasje gestoken, lukt het niet? Dan zijn we er om het uit te leggen, dit doen we meestal aan de hand van een video uitleg met voice-over, soms hebben we deze al voor je klaar staan omdat iemand anders de vraag al heeft gesteld, maar meestal maken we hem speciaal voor jou.

De basis van een goede samenwerking is vertrouwen, van beide kanten

Wij willen ’s nachts lekker slapen, geen rare fratsen, maar een prettige samenwerking

Zet die stap!

Een nieuwe website laten bouwen of de huidige aanpakken? Een website laten bouwen lijkt een grote stap. Teksten, foto’s, bestanden & pagina’s en meer,  een bult werk waar je helemaal geen tijd voor hebt! Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen en kunnen je op alle gebieden, samen met onze partners, ontzorgen.

Totaalpakket Reclame

Open en eerlijk

Wij gaan voor een lange termijn samenwerking waarbij meerwaarde bieden een absolute must is, zo denken we ook graag mee over andere zaken welke er voor kunnen zorgen dat jij beter gaat verkopen of blijere klanten krijgt. Vraag het gerust aan een van onze bestaande klanten, we staan 100% achter onze diensten en producten, openheid en eerlijkheid staan hierbij op nummer één.

Betaalbaar en zonder addertjes onder het gras

Leuk al die opties, maar is dit wel te betalen? Jazeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verrast zijn! Daarnaast bieden we verschillende opties tot betalen, per maand, eenmalig of per jaar. We zijn zeer flexibel en denken graag met je mee! Nooit geen verrassingen achteraf, altijd een vaste offerte, geen gedoe, afspraak is afspraak.

Website paketten

We bieden verschillende website pakketten aan welke naar wens kunnen worden aangepast of uitgebreid, ieder pakket kent zijn eigen specifieke opties en mogelijkheden. Onze pakketten zijn zo opgesteld dat we een mooie website voor je kunnen bouwen waarbij je altijd – welk pakket je ook kiest – de volgende zaken kan verwachtten:

  • WordPress als CMS, daardoor kan je altijd zelf onbeperkt extra pagina’s maken of berichten plaatsen.
  • Handige tools voor tijdens de bouw van je site o.a. voor het verwerken van feedback en het aanleveren van materiaal.
  • Zeer persoonlijke service, we denken met je mee en zullen ons uiterste best doen een site te bouwen die aansluit bij jouw doelgroep.
  • Je kan je site bij ons hosten – bekijk hier onze tarieven – of op een eigen server. Die keuze is geheel aan jouw, het is immers jouw website!
  • Na de bouw van je site kan je kiezen voor extra support en onderhoud, bekijk hier onze paketten.
  • We reageren snel en inhoudelijk op je berichten met de beste optie voor jouw vraagstuk, ook als ons dat niets oplevert, ondersteuning per telefoon bieden we enkel op afspraak.

Advies? Neem contact op.


Eerder opgeleverd

Een aantal voorbeelden waar we trots op zijn, vraag gerust naar meer voorbeelden.