Webdesign Hoogezand

Webdesign in Hoogezand?  MM Productions bouwt complete websites voor kleine en grotere bedrijven. Een professionele uitstraling, goede vindbaarheid en persoonlijke service van een expert zijn hierbij kernwaarden. Wij helpen je van begint tot eind en kunnen je ondersteuning bieden op vrijwel ieder gebied, van een teamfoto tot promotie video en van de SEO teksten tot aan een passende advertentie campagne.

Responsive design

Mobile first is een term die in de webdesign wereld erg belangrijk is, jouw website wordt tegenwoordig meer met de mobiel bekeken dan met een normale pc. Daarom is het erg belangrijk dat het webdesign van jouw site hier helemaal op afgestemd is. Bezoekers moeten gemakkelijk contact met je op kunnen nemen en direct kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn, zowel op de tablet, computers als smartphone.

Webdesign Hoogezand

Betaalbaar webdesign Hoogezand

Voor een dubbeltje op de eerste rang? Dat is bij een website geen goed idee. Een rib uit je lijf is ook niet nodig, wij bieden hiertussen de juiste balans. Bij MM Productions heb je al een basis website vanaf €595,- Uitbreidingen en extra opties kunnen altijd toegevoegd worden, hierdoor kan je simpel beginnen en steeds verder uitbreiden afhankelijk van jouw behoefte.

Geoptimaliseerd voor Google

Onze websites worden altijd geoptimaliseerd om beter te worden gevonden, dit doen we aan de hand van vooraf besproken zoekwoorden. Heb je specifieke doelen of wil je écht hoog in Google komen voor specifieke zoektermen, dan is een maatwerk aanpak nodig, we adviseren je hier graag in!

Vanaf januari 2017 worden alle websites opgeleverd met een SSL certificaat

We maken altijd een Google Mijn Bedrijf vermelding voor je aan

12 maanden lang gratis technische updates

Persoonlijke service

Geen wachtrijen of automatische antwoorden, MM Productions garandeert een 100% persoonlijke aanpak. Voor vragen, problemen of ideeën kun je ons altijd bereiken. En voor spoed zelfs in het weekend!

Inclusief CMS

Wil je aanpassingen doorvoeren, dan staan we altijd voor je klaar! Maar even lekker zelf aan je site sleutelen is ook fijn. Dit is bij ons geen enkel probleem. We hebben vele opties in een simpel jasje gestoken, lukt het niet? Dan zijn we er om het uit te leggen!

E-mailen vanuit je eigen domeinnaam

99.99% uptime & dagelijks website back-ups

Een betaalbaar hostingpakket vanaf €12.95 p/maand

Onderhoud

Dankzij onze op maat samengestelde versie van WordPress heb je de beschikking over een super krachtige CMS, maar dan super simpel! Zelf makkelijk alle teksten aanpassen en nieuwe berichten toevoegen. Ook het beheren van je webshop is super makkelijk, je bent van alle opties en gemakken voorzien. Kom je er even niet uit? Dan staan we altijd voor je klaar! Beloofd.

Oneindig doorgroeien

Je bedrijf loopt goed en je komt erachter dat je klanten ook graag online offertes willen aanvragen of producten willen bestellen en daarbij je actuele voorraad willen inzien? Geen enkel probleem, de opties zijn praktisch eindeloos!

Eerder opgeleverd

Een aantal voorbeelden waar we trots op zijn! Bekijk ons portfolio voor meer referentie materiaal.

Webdesign Hoogezand
Webdesign Hoogezand
Webdesign Hoogezand

Meer weten?

Neem via onderstaand formulier gerust contact met ons op voor vragen, offerte of een afspraak.

Neem contact op

Zet die stap!

Een nieuwe website laten bouwen of de huidige aanpakken? Een website laten bouwen lijkt altijd een grote stap. Teksten, foto’s, bestanden & pagina’s een bult werk waar je helemaal geen tijd voor hebt! Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen en kunnen je op alle gebieden, samen met onze partners, assisteren en ontlasten. 

Bel ons vandaag nog voor een 100% gratis creatieve sessie waarin we jouw vragen beantwoorden en alvast wat leuke ideeën kunnen bespreken over een eventuele nieuwe website.

Betaalbaar

Leuk al die opties, maar is dit wel te betalen? Jazeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verrast zijn! Daarnaast bieden we verschillende opties tot betalen, per maand, eenmalig of per jaar. We zijn zeer flexibel en denken graag met je mee!

Je ontvangt van ons altijd een vaste prijsopgaaf, geen verassingen.

Het totale plaatje

Webdesign bij MM Productions in Hoogezand betekent het totale plaatje, zo kunnen wij ook je drukwerk, ontwerp & online marketing uit handen nemen. Dat is wel zo makkelijk, we weten precies wat jouw wensen zijn en kunnen alle mediums gemakkelijk aan elkaar koppelen!