Waarom een goed hostingpakket?

Tja, het is eigenlijk net als een verzekering, het is noodzakelijk dit geregeld te hebben, en als er iets gebeurd wil je dat je goed gedekt bent. Maar eigenlijk betaal je er liever niet voor… Een goed hosting pakket is wat duurder maar heeft ten opzichte van een goedkoop hosting pakket doorgaans veel voordelen, ik vertel je er graag wat meer over in Jip en Janneke taal.

Veiligheid

Naast een goed gebouwde en onderhouden WordPress website is het minstens zo belangrijk dat je hosting pakket goed beveiligd is en ge-update wordt. Je kan de voordeur wel beveiligen met sloten, camera’s en een alarmsysteem, maar als de achterdeur gewoon openstaat schiet het niet echt op…

Stabiliteit

Een website is 24/7 te bezoeken, is het dan natuurlijk ook belangrijk dat deze 24/7 bekeken kán worden. Slecht onderhouden of overbelaste servers kunnen zorgen voor een instabiele website die langzaam laadt, niet altijd goed te bereiken is en soms zelfs tijdelijk offline gaat door capaciteits-problemen. Zeker met een CMS als WordPress of een webshop is stabiliteit cruciaal voor de verkopen op je site.

Back-ups

Of er nou onderhoud wordt gepleegd wat in de soep loopt, een nieuwe functie teruggedraaid moet worden of je site moet worden herstelt na een crash of hack, zonder back-up kan je een snel en goedkoop herstel wel vergeten. Wij vinden het belangrijk dat een site meerdere keren per dag wordt gebak-upt en op meerdere plekken (redundant) opgeslagen is. Zo voorkom je dat jou mooie website verloren gaat of beschadigd raakt.

Support

Zijn er problemen of vragen, dan wil je dat er altijd iemand klaar zit om jouw site weer online te krijgen, daarom is het belangrijk te kiezen voor een hosting pakket waar een nood nummer of 24/7 service aanwezig is.

Meer weten over onze pakketten?

Wil je wat meer weten over onze hosting pakketten? Neem dan contact op of bekijk onze prijzen pagina, wij bieden enkel hosting aan voor door ons gebouwde websites. Wij maken veel gebruik van de diensten van Savvii & TransIp.

Onderhoud

Naast een goed hosting pakket is het belangrijk dat je website goed wordt onderhouden, hiervoor bieden we verschillende onderhouds-pakketten aan, die kan je direct online bestellen mits je jouw site bij ons hebt laten bouwen.