Video Laten Maken Groningen

Wil je een video laten maken in Groningen voor jouw band, bedrijf of instelling? Wil je je bezoekers overhalen juist jouw product te kopen? Of wil je gewoon een impressie video van je evenement? Wij staan open voor jouw ideeën!

MM Productions kan je voorzien van prachtige video’s van hoge beeld & geluid kwaliteit, we hebben veel in huis om verschillende type video’s te produceren, van GoPro’s tot spiegelreflex camera’s en van richt tot spraak microfoons.

Vooraf bespreken we je wensen, het doel van de video, duur, etc. Wij vinden het belangrijk dat wij een eind product afleveren waar wij trots op zijn en waar jij écht iets aan hebt, wat het einddoel ook is.

Video’s zijn in Full-HD en met kraakhelder geluid

Je ontvangt van tevoren altijd een vaste all-in prijsopgaaf. Geen verassingen.

Dressed to the occasion, wij passen ons aan naar jouw gelegenheid. Niet andersom.

Wat kost dat?

Een video is altijd maatwerk, dit betekent niet dat dit een enorm kostbare dienst is, maar dat de prijs afhankelijk is van vele factoren. Het is daarom het beste om even contact met ons op te nemen, dan stellen we vrijblijvend een offerte voor je op.

Een korte video heb je al vanaf  €295,- exclusief BTW. Je kan een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina.

Video Laten Maken Groningen

Betaalbaar

Leuk al die opties, maar is dit wel te betalen? Jazeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verrast zijn! Daarnaast bieden we verschillende opties tot betalen, per maand, eenmalig of per jaar. We zijn zeer flexibel en denken graag met je mee!

Inclusief muziek

Muziek, wat mag, wat mag niet. Wij weten wat wel en niet mag op dit gebied, onze prijzen zijn altijd inclusief tenminste 1 muziek nummer welke nauwkeurig is uitgekozen voor jouw video.

Voice-overs

Een stem die duidelijk toelicht waar de video over gaat, super professioneel en ontzettend handig, dan kan de kijker écht een bak popcorn pakken en zijn armen over elkaar heen slaan, lezen is niet meer nodig!

Persoonlijke service

Geen wachtrijen of automatische antwoorden, MM Productions garandeert een 100% persoonlijke aanpak. Voor vragen, problemen of ideeën kun je ons altijd bereiken. En voor spoed zelfs in het weekend!

Full HD

Full HD is de norm, en daar willen we niet onder zitten! Een video laten maken bij MM Productions in Groningen doe je in hoge resolutie!

Kraakhelder geluid

Geen ruis, achtergrond lawaai of andere gekkigheid. Een duidelijke video, met kraakhelder geluid.

Eerder opgeleverd:

Bekijk voor meer werk ons portfolio.

Wij kunnen jouw video direct online publiceren

Evenement of gelegenheid? Vraag naar onze foto/video combinatie

Klaar om te schitteren in een video?

Vraag een offerte aan via het formulier, dan nemen we spoedig contact met je op om een afspraak te plannen en jouw wensen te bespreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Geheel vrijblijvend.

Neem contact op