Video Laten Maken Groningen

Wil je een video laten maken in Groningen voor jouw band, bedrijf of organisatie? Wil je je bezoekers overhalen juist jouw product te kopen of een een impressie video (aftermovie) van je evenement? Wij staan open voor jouw ideeën!

MM Productions kan je voorzien van prachtige video’s in hoge beeld & geluid kwaliteit, we hebben veel in huis om verschillende type video’s te produceren, van GoPro’s tot spiegelreflex camera’s en van richt tot spraak microfoons.

Voorbereiding

Vooraf bespreken we je wensen, het doel van de video, de doelgroep en de toepassing. Wij vinden het belangrijk dat wij een eind product afleveren waar wij trots op zijn en waar jij écht iets aan hebt, wat het einddoel ook is. Afhankelijk van het type opdracht dienen er van tevoren voorbereidingen getroffen te worden, van een script of draaiboek tot het netjes maken van de te filmen locaties.

Video’s zijn in Full-HD en met kraakhelder geluid

Je ontvangt van tevoren altijd een vaste all-in prijsopgaaf. Geen verassingen.

Wat kost dat?

Een video is altijd maatwerk, dit betekent niet dat dit een enorm kostbare dienst is, maar dat de prijs afhankelijk is van vele factoren. Het is daarom het beste om even contact met ons op te nemen, dan stellen we vrijblijvend een offerte voor je op.

Een uitgedachte bedrijfsvideo heb je al voor €650,- exclusief BTW. Je kan een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina.

Bedrijfsvideo’s

Vooraf geplande video’s met een uitgewerkt script & storyboard, het doel is om een duidelijke boodschap over te brengen een sfeervol kijkje te geven in jouw bedrijf of organisatie.

Aftermovies

Vooraf kiezen we passende muziek en overleggen we belangrijke punten, tijdens het event schieten we de beelden, vooraf geen planning. Een eerlijke en professionele reportage van jouw event.

Product video’s

Jouw online omzet verhogen? Een video helpt hier zéker bij, van uitleg video, review of demonstratie. Er zijn vele mogelijkheden te bedenken, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Eerder opgeleverd:

Bekijk voor meer werk ons portfolio.

Wij kunnen jouw video direct online publiceren

Evenement of gelegenheid? Vraag naar onze foto/video combinatie

Klaar om te schitteren in een video?

Vraag een offerte aan via het formulier, dan nemen we spoedig contact met je op om een afspraak te plannen en jouw wensen te bespreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Geheel vrijblijvend.

Neem contact op