Regel direct je SSL beveiliging

Het zat er al een tijdje aan te komen, Google gaat niet SSL-beveiligde websites weergeven als onveilig. SSL in je site bouwen is al een langere tijd aangeraden o.a. voor je positie in Google en voor het versturen van persoonsgegevens, maar nu gaan bezoekers duidelijk zien dat je site “Niet Veilig” is.

Privacy wetgeving

In Mei 2018 gaat de nieuwe privacy wet in werking en wordt strenger gehandhaaft op onjuiste of onveilige verwerking van persoonsgegevens. Een klant die een contactformulier op jouw site invult en naar jou toestuurt is al een voorbeeld van het verwerken van persoonsgegevens. Beveilig je deze verbinding niet met SSL dan zou dit mogelijk kunnen worden gezien als een onveilige verwerking.

Wat doet SSL?

SSL, SSL en nog eens SSL. Wat doet het eigenlijk? SSL zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de server de het apparaat van de bezoeker, hackers kunnen dus minder makkelijk inbreken op die verbinding. Dit betekent ook direct dat SSL zeker geen wondermiddel is, gegevens op je site kunnen via een lek of backdoor alsnog worden gehackt, met of zonder SSL Het blijft dus zaak dat je website goed laat onderhouden, dit kan bijvoorbeeld middels een van onze onderhoudscontracten.

Neem contact met ons op als je website nog niet over SSL beveiliging beschikt, het certificaat leveren we gratis. Het omzetten van je WordPress site is meestal snel geregeld, je kan dan denken aan een bedrag van ongeveer €50,-

Waarom moet ik hier voor betalen?

Iedere site is anders gebouwd en moet worden aangepast om correct te kunnen werken met SSL, SSL en niet-SSL kunnen bijvoorbeeld onmogelijk samenwerken wat kan resulteren in fouten in je website.

Controleer hier of je site over SSL beveiliging beschikt en neem contact met ons op om SSL te laten installeren.