Prijslijst divers

Bekijk hieronder onze algemene prijslijst met prijzen voor een diversiteit aan diensten & producten. Dan weet je direct waar je aan toe bent 🙂 Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Product/dienst Prijs (ex BTW)
Domeinnaam .com of .nl 1 jaar € 15,00
Uurtarief € 50,00
Voorrijkosten p/km , bij minder dan 1 uur werkzaamheden of meer dan 25km € 0,50
Annuleren opdracht na eerste film/druk-proef € 40,00
Extra kosten na 2de beoordeel ronde (drukwerk) € 15,00
Extra kosten na 3de beoordeel ronde (video) € 45,00
Extra kosten na 4de beoordeel ronde (website) € 35,00
Updaten WordPress + Plugins € 25,00

Hosting add-ons

Extra pakketten als aanvulling op een hostingpakket.

BackupPLUS

Standaard maken wij uiteraard back-ups van je website om in geval van nood terug te kunnen vallen op een oudere versie. Dit doen wij periodiek. Wil je extra zekerheid, bijvoorbeeld handig wanneer je erg veel artikelen plaatst, dan kan dat.

Enkele voordelen en opties op een rijtje:

 • Elke maand gratis een back-up terug zetten wanneer je bijvoorbeeld zelf iets hebt verwijderd
 • Elke week een volledige back-up (bestanden)
 • Elke dag een database back-up (inhoud website, berichten, pagina’s etc)
 • Back-ups worden op een externe server opgeslagen.

SecurityPLUS

Wij doen er standaard uiteraard alles aan om een website zo veilig mogelijk te bouwen en te houden, een stukje extra beveiliging is nooit weg. Voorkomen dat hackers of andere kwaad willende toeslaan is onmogelijk, met ons SecurityPLUS maak je het wél een enorm stuk lastiger. Het SSL certificaat in ons SecurityPLUS pakket zorgt er voor dat je website is voorzien van een beveiligde verbinding tussen de server en de bezoeker. Dat is wel zo prettig. Vanaf januari 2017 verplichten wij iedere klant tot het afnemen van het SecurityPLUS  pakket wanneer er door bezoekers formulieren moeten/kunnen worden ingevuld. Lees hier meer over de beweegreden hierachter.

Enkele voordelen op een rijtje:

 • Beveiligde verbinding (altijd bij webshops)
 • Website wordt als “vellig” beschouwd door Google
 • Op termijn zal Google websites met een SSL certificaat waarschijnlijk hoger laten ranken
 • Vertrouwen bij bezoekers (groene slotje rechts-bovenin)
 • Verplicht bij bepaalde web keurmerken

UpdatePLUS

Jouw website wordt altijd opgeleverd met de allernieuwste versie van, nou ja, eigenlijk alles wat maar een update kan krijgen. WordPress is een prachtig systeem met prachtige functies, echter vereist dit altijd een pro-actieve houding wat betreft het updaten van eventuele plug-ins en van WordPress zelf. Door updates uit te voeren verklein je de kans op beveiligings- risico’s en blijft je site altijd lekker snel en update-to-date met de laatste technieken. Te lang niet updaten kan ervoor zorgen dat je website onveilig wordt of zelfs offline moet omdat deze een risico kan vormen voor de bezoekers. Wil je je website on-demand updaten? Geen probleem! Neem gewoon contact op 🙂

Enkele voordelen op een rijtje:

 • Verklein de kans op beveiligings- risico’s/lekken
 • Maandelijks de nieuwste technieken
 • Comptabiliteit met alle browsers

Belangrijk:

Webhosting
Alle webhosting en email tarieven zijn gebaseerd op standaard gebruik, verbruik je extreem veel webruimte door grote afbeeldingen, slurp je bezoekers of zijn er andere (periodieke) bijzonderheden. Dan kan het zijn dat om je website stabiel te laten draaien extra ruimte, server hardware of dataverkeer nodig is, hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Uiteraard wordt je altijd vroegtijdig geĂŻnformeerd. Dit is ongeveer de norm: 3.5k pageviews p/m, 250 MB schijfruimte & onbeperkt dataverkeer.

Back-ups
Website – In principe verzorgen onze webhosters (Savvii & TransIp) standaard voor back-ups van je website in geval van een hack of andere calamiteit waarbij je website moet worden teruggezet. Ook maken wij zelf periodiek back-ups van alle websites, dat zit dus goed!

Email – Ook van je email worden back-ups gemaakt, deze kunnen tegen betaling teruggezet worden wanneer er zich een calamiteit voordoet. Echter blijf je zelf verantwoordelijk voor je email, zorg er dus voor dat je deze regelmatig opslaat op een veilige plek. Heb je hulp nodig? Raadpleeg dan de support afdeling van je email programma, zij kunnen je verder helpen. Kom je er niet uit? Dan helpen wij natuurlijk ook graag!

Updates
Voor het beheer van veel van onze website’s gebruiken we WordPress, een prachtig systeem met veel functies en altijd de nieuwste opties en mogelijkheden, maar daardoor ook een systeem wat het noodzakelijke onderhoud vereist. Kleine belangrijke updates worden altijd automatisch geĂŻnstalleerd, dit om beveiligings- risico’s te verkleinen. Bij nieuwe versies en grote updates (eens in het x aantal jaren, of wanneer noodzakelijk) moeten we dit per website bekijken, dit omdat iedere website uniek is. Meestal gaat dit snel en gemakkelijk, maar bij op maat gemaakte functies kan extra aandacht vereist zijn, we informeren je hier van tevoren over.

Veel informatie, waar je meestal weinig mee hoeft, maar zoals bestaande klanten zullen weten is MM Productions eerlijk en transparant. Dus ook van tevoren. Een update vrije website, is niet realistisch, en ook een hack of calamiteit kan simpelweg voorkomen, we doen er echter altijd alles aan om de kans zo gering mogelijk te houden. Zoals gezegd, hier zijn we hier ook van tevoren eerlijk over, niet om je af te schrikken, maar om je te informeren. Heb je wel vragen? Bel dan gerust 🙂 085 30 30 820