Voor een goed verloop van iedere opdracht hanteren we een stappenplan, iedere opdracht is uniek, soms wijkt dit daardoor natuurlijk af. Wij proberen continu de ervaring van onze klanten te verbeteren, daarom hebben we voor druk en reclamewerk bijvoorbeeld NoordPrint opgezet om het bestel proces te vergemakkelijken en automatiseren waarbij jij als klant beter inzicht hebt in je bestelling. Ook voor andere opdrachten gaan we binnenkort starten met een status systeem zodat je ook bij het laten maken van video’s, foto’s, websites, ontwerp of andere diensten altijd real-time inzicht in je opdracht hebt.

Ons stappenplan

 1. Intake & vervolggesprek
  Tijdens de intake luisteren we naar jouw wensen en doen we direct een voorstel of plannen we een creatieve sessie in om jouw vraagstuk onder de loep te nemen en te kijken wat het exacte doel is zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij maken voornamelijk middelen om een doel te bereiken, door middelen goed in te zetten in combinatie met goede marketing kan je jouw doelen succesvol behalen. >> Plan direct een intake.
 2. Voorstel
  Goed, we weten exact wat de bedoeling is en gaan voor je aan de slag. Afhankelijk van het type opdracht kunnen dit verschillende dingen betekenen: een offerte, een eerste drukproef, een voorstel voor een vervolg of de mededeling dat we je niet kunnen of willen helpen. We vinden het belangrijk om te werken met super leuke klanten die hun doelen willen behalen, samen met ons.
 3. Uitvoering
  Goed, we moeten toch een keer aan het werk, dat is nu. In deze stap voeren we de opdracht uit en communiceren we zo goed mogelijk met jou. Per dienst hebben we verschillende werkwijzen, dit zijn de belangrijkste punten.

  • We proberen je altijd een datum te geven wanneer je een update kan verwachtten.
  • We hanteren 2 revisie rondes, voor meer aanpassingen betaal je in overleg een vergoeding.
  • Als er inhoud aangeleverd moet worden startten we pas als dat compleet aangeleverd is.
  • We communiceren zo duidelijk en eerlijk mogelijk, tussentijds kan je altijd contact opnemen.
  • Feedback verwerken we altijd in bulk en pas bij de 1ste revisie ronde, we hebben tijdens de creatieve sessie immers duidelijk overlegd wat de bedoeling is.
  • We hanteren alleen in bijzondere gevallen een harde deadline voor projecten, we willen mooie dingen maken en proberen iedere klant zo goed en snel mogelijk te helpen. Bij drukte zal je dat soms merken, ook al proberen we dat te voorkomen, uiteraard berichten we je indien mogelijk.
  • En als laatste willen we gewoon mooie dingen maken met leuke mensen op een hele prettige manier. Dat is het streven, kan het beter? LET US KNOW!
 4. Oplevering
  Need we say more? In deze stap renderen we je video, publiceren we je website of bezorgen we jouw producten.

 

Dus, koffie?

Zou je wat meer van ons willen weten? Neem gewoon contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden. Een mailtje is bij het snelste en gemakkelijkst!