Na een aantal telefoontjes, whatsappjes en e-mailtjes is het gelukt om de gewenste punten aan te passen, een kleine aanpassing, maar het was even onduidelijk wat er precies werd bedoeld en wat er op welke pagina aangepast diende te worden. Dat kan véél effectiever.

Website

MM Productions gebruikt verschillende hulpmiddelen om feedback verwerken zo effectief mogelijk te laten verlopen, zo kunnen we op je site een hulpmiddel installeren waarde je, terwijl je door de site navigeert, met een simpele muisklik op een specifieke plaats kan aangeven wat er aangepast moet worden.

Drukwerk

Naast het verwerken van feedback op sites gebruiken we deze tool ook voor het verwerken van feedback op ontwerpen & drukwerk. Net zo makkelijk en snel, bekijk hier onze korte uitleg video.

Wat gebeurt er vervolgens?

  1. Wij krijgen een melding van een verzoek tot aanpassen (en jij een kopie)
  2. Wij voeren de wijzingen door en jij ontvangt direct een melding dat de aanpassing is doorgevoerd of dat er meer informatie nodig is.
  3. De wijzigen zijn verwerkt, gemakkelijk  en snel.

Ook gebruik maken van onze feedback tool? Iedere website kan hier gemakkelijk mee gekoppeld worden, het systeem is in eigen beheer en zeer gemakkelijk in gebruik.