Kerstpakket bestellen in Groningen?

Kerst of niet, een cadeautje is altijd welkom. Bij MM Productions uit Groningen kan je het hele jaar door de leukste kerst en feest pakketten bestellen tegen nette prijzen.

MM Productions adviseert je graag bij het kiezen van een geschikt kerstpakket voor relaties of medewerkers. Dankzij ons ruime aanbod en actuele voorraad overzicht kunnen wij altijd inspelen op de wensen van onze klanten. Of je nou gaat voor een een klein geschenk of een complete gourmet set, het kan echt allemaal!

Zelf samenstellen

Je kan vanaf 70 pakketten ook je pakket helemaal zelf samenstellen, neem hiervoor contact met ons op.

Je kan direct het assortiment inzien en een aanvraag plaatsen via de link onderaan deze pagina.

Gratis magazine ontvangen?

Wil je liever bestellen middels een prachtig vormgegeven krant met daarin het totale aanbod voor dit jaar? Vraag dan via onderstaand formulier direct de kerst krant aan en bestel je kerstpakketten bij MM Productions uit Groningen (Hoogezand). Vergeet niet direct je adres mee te sturen. Maak je liever een afspraak? Neem ook dan gerust contact met ons op.Voorraad

Het kan snel gaan met kerst, daarom wordt de voorraad nauwkeurig bijgehouden om teleurstelling te voorkomen.

Variatie

Voor ieder wat wils, wil je meerdere verschillende pakketten? Bijvoorbeeld voor de mannen en de vrouwen? Dat kan! Alle pakketten zijn leverbaar vanaf 1 stuk.

Snelle levering

Snelle levering (meestal gewoon uit voorraad) en scherpe prijzen conform de markt standaard! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct het assortiment bekijken en direct aanvragen?

Bekijk via onderstaande knop direct het actuele aanbod op kerstpakettenweb en vraag gelijk een offerte aan, je ontvangt van ons dan binnen enkele dagen een scherpe offerte in je mail. De meeste prijzen staan vermeld op de website, verzendkosten kunnen hier nog overheen komen.

Je wordt doorgestuurd naar Kerstpakketten Web. Plaats daar je aanvraag.