Huisstijl laten maken in Groningen?

Een goede start van je bedrijf is cruciaal en scheelt je veel gedoe in een later stadium. Bij MM Productions in Hoogezand (Groningen) laat je jouw complete huisstijl maken, professioneel, persoonlijk én met een creatieve, frisse blik! 

Je kan je huisstijl laten maken door een neefje of nichtje, maar wordt je huisstijl dan correct opgemaakt waarmee je ook voor complexere projecten uit de voeten kan? Is er nagedacht over de toepassing, kleuren of lettertype? Wordt er gedacht aan licenties van lettertype etc? Belangrijke punten om mee te nemen in je beslissing om te kiezen voor een professioneel reclame bureau of je neefje/nichtje (niet dat dat niet goed is, het is alleen een typisch voorbeeld… )

Totale huisstijl en drukwerk laten maken in Groningen

Bij MM Productions ben je op het gebied van reclame op het juiste adres, we kunnen praktisch alles ontwerpen! Je kunt daarbij aan de volgende producten denken:

 • Briefpapier
 • Visitekaartjes
 • Facebook pagina’s
 • Pennen
 • Dozen
 • Flyers
 • Brochures
 • Mokken
 • En ga zo maar door, alles waar je logo op kan zeggen wij altijd!

Waarom een huisstijl laten maken bij MM Productions?

Simpel, we bieden persoonlijke service en toffe eind producten. Met een no-nonse strategie kun je bij ons prettig samenwerken, want zo zien wij het, als een fijne samenwerking. Je komt niet bij ons voor de allerlaagste prijs of beste aanbieding, maar omdat je een goed eind product wilt en daarin professioneel en klant gericht geadviseerd wilt worden. En als daar een kopje koffie bij nodig is, dan kom je die gewoon halen!


  Direct bestellen?

  Bestellen doe je gewoon lekker zelf via onze website NoordPrint.nl.

  Vector

  Wat is dat? Een vector bestand is een wiskundige berekening van de ontworpen elementen, oneindig schaalbaar! De tegenhanger van vector is raster, oftewel, pixel. Niet schaalbaar en bij vergroten wordt het beeld onscherp.

  Oneindig doorgroeien

  Je bedrijf loopt goed en je komt erachter dat je klanten ook graag online offertes willen aanvragen of producten willen bestellen en daarbij je actuele voorraad willen inzien? Geen enkel probleem, de opties zijn praktisch eindeloos!

  Klaar voor de pers

  Bestanden voor drukwerk dienen op te worden gemaakt in een specifiek kleuren schema voor drukwerk. Bij het ontwerpen van jouw logo en bijbehorende bestanden houden we hier rekening mee.

  Betaalbaar

  Leuk al die mogelijkheden, maar is dit wel te betalen? Jazeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verrast zijn! 

  Multifunctioneel inzetbaar

  Een extreem hoog of breed logo is onhandig, soms bijna onbruikbaar zelfs. Wij houden tijdens het design proces rekening met meerdere toepassingen zoals, web, print, sign & display.

  Persoonlijke service

  Geen wachtrijen of automatische antwoorden, MM Productions garandeert een 100% persoonlijke aanpak. Voor vragen, problemen of ideeën kun je ons altijd bereiken. En voor spoed zelfs in het weekend!

  Klaar voor een professionele indruk?

  Vraag een offerte aan via onze contact pagina, dan nemen we spoedig contact met je op om een afspraak te plannen en jouw wensen te bespreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Geheel vrijblijvend.

  Eerder opgeleverd:

  Een kleine greep uit door ons ontworpen huisstijl drukwerk. Sommige logo’s zijn aangeleverd.