Fotograaf Inhuren

Voordelig een fotograaf inhuren doe je bij MM Productions. Of je nou een fotograaf wilt inhuren voor een eenmalig evenement, of voor periodiek terugkerende gelegenheden. Met onze fotograaf inhuur service bent u verzekerd van een zorgeloze foto registratie van uw zakelijke of privé gelegenheid.

MM Productions gaat voor kwaliteit, wij maken de foto’s, retoucheren de foto’s en sturen ze digitaal naar je op. De foto’s laten bedrukken op doeken, mokken, shirts of muismatten en ander promotie materiaal is natuurlijk ook mogelijk. Bij ons huur je dus niet alleen een fotograaf in, wij staan klaar om het totale pakket te bieden. Dat is onze kracht, onze klanten ontlasten, het totale plaatje bij 1-aanbieder. Dat is wel zo makkelijk.

Enkele voordelen van het inhuren van een  fotograaf bij MM Productions:

  • Hoge resolutie beeldmateriaal
  • Diversiteit aan apparatuur voor iedere gelegenheid
  • Prachtig geretoucheerd door een profesional
  • Vriendelijk en representatief personeel
  • Gastvrije & open houding
  • Flexibel: een combinatie met een video of aftermovie is ook mogelijk
  • Nette bedrijfsauto om tijdens (grote) evenementen snel & mobiel te zijn

Bij MM Productions in Hoogezand kan je een fotograaf inhuren tegen een scherpe, vaste prijs. Geen verassingen achteraf. Dat is wel zo relaxed! Wil je ieder weekend een fotograaf inhuren? Bijvoorbeeld voor uw feestcafé of evenement? Ook dan zit je bij ons goed!

Direct meer informatie?

Snel nadere informatie ontvangen m.b.t het inhuren van een professionele fotograaf? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Neem contact op

Flexibel

Of je nou een fotograaf nodig hebt voor jouw evenement, bedrijfsfeest of producten. MM Productions kan je voorzien van vrijwel alle facetten op het gebied van fotografie.

Haarscherp

Je ontvangt altijd prachtige foto’s van ons, we streven er altijd naar het totale beeld weer te geven. Een prachtige impressie met professioneel geretoucheerde foto’s

Betaalbaar

Onze diensten zijn, en blijven erg betaalbaar. Wij proberen er samen met jou altijd voor te zorgen dat je een eind product ontvangt waar wij trots op zijn en waar jij echt iets aan hebt.

Klaar voor een super indruk van jouw gelegenheid?

Vraag een offerte aan via onze contact pagina, dan nemen we spoedig contact met je op om een afspraak te plannen en jouw wensen te bespreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Geheel vrijblijvend.

Eerder gefotografeerd:

Een kleine greep uit eerder geleverd werk.