Website Laten Maken?

Tijdens een creatieve sessie gaan we kijken wie jouw doelgroep is, hoe we die kunnen aanspreken en wat je doelen zijn. Om goed met je mee te kunnen denken moeten  we precies weten wat de bedoeling is,  we gaan in een dagdeel je huisstijl vaststellen, uitzoeken hoe we jouw doelgroep aanspreken en doelen koppelen aan de producten die we gaan maken.

Na de creatieve sessie gaan we de notulen uitwerken naar een:

  • huisstijl gids
  • een goed omschreven doelstelling
  • en een voorstel voor de diensten en producten die wij kunnen verzorgen.

Compleet voorstel

We stellen altijd een compleet voorstel op, marketing en promotie laten we over aan gespecialiseerde partners, dat zullen we altijd meenemen in een voorstel, het staat je uiteraard altijd vrij om hier mee te doen wat je wilt. Na een creatieve sessie zit je natuurlijk niet aan ons vast, je kan alle producten en diensten ook door een andere partij laten uitvoeren. Wij werken de sessie uit en delen deze met jou met daarbij een voorstel, vervolgens is het weer helemaal aan jou.

Creatieve Sessie

Waarom?

Het scheelt jouw tijd en geld als wij weten wat de bedoeling is omdat we makkelijk kunnen schakelen, weten wat de bedoeling is en snel met je mee kunnen denken indien nodig omdat we weten wat uiteindelijk jouw doel. Een creatieve sessie kost je slechts een dagdeel maar kan je in toekomst onnodige producten, tijd en geld besparen doordat we doelgerichter kunnen samenwerken. Een creatieve sessie houden we altijd op een neutrale locatie, met het liefst zo min mogelijk afleiding door telefoon en email. De uitkomsten kunnen per sessie enorm variëren, we proberen de sessie altijd zo waardevol mogelijk te maken voor jou, wij gaan voor een samenwerking voor de lange termijn en willen jou daarom zo veel mogelijk waarde bieden.

Plan direct een sessie in

Voor een creatieve sessie rekenen wij €365,- exBTW, als de sessie bevalt je kan er voor kiezen om periodiek een sessie in te plannen om te kijken wat we kunnen verbeteren en bijschaven.