Reclame campagne laten opzetten?

Wil je jouw website optimaal inzetten? Kies dan voor een reclame campagne als aanvulling op jouw conversie geoptimaliseerde website. Een website zonder reclame campagne is alsof je een winkel opent zonder mensen hier over te vertellen… Dankzij krachtige advertentie mogelijkheden op onder andere: Google, Facebook, Snapchat & Instagram kan je direct mensen bereiken die op zoek zijn naar jouw dienst of product.

Dankzij blijvende persoonlijke betrokkenheid altijd een succesvol resultaat

Waarde bieden

De tijd dat we de grootste rommel konden verkopen is wel zo’n beetje voorbij, consumenten en bedrijven hechten meer en meer waarde aan kwaliteit & persoonlijke service en laten zich steeds minder makkelijk inpakken door sluwe marketing technieken. In een wereld waar een overvloed aan informatie en advertenties beschikbaar is val je op door waarde te bieden, kwaliteit te leveren en dit te ondersteunen met een passend verhaal.

Duidelijk taal

De aandachts-span van zowel mobiele als traditionele “surfers” is zéér gering, het is daarom belangrijk om voor iedere zoekterm specifieke advertenties en landingspagina’s aan te maken om de aandacht van de potentiële klant direct te pakken en om te zetten in een gewenste actie, denk aan het aankopen van een product, het maken van een afspraak of het inschrijven voor een nieuwsbrief. Zorg ervoor dat je de taal van de zoeker spreekt en weet wat zijn of haar mogelijk vraagstukken of problemen zijn, hier kan je vervolgens op inspelen met jouw oplossing.

Specifieke campagnes, toegespitst op jouw specifieke doelgroep

We zorgen altijd voor een uitgebreide koppeling met jouw bestaande Google vermelding.

Je kan klein beginnen en in een later stadium altijd meer campagnes toevoegen

Persoonlijke service

Geen wachtrijen of automatische antwoorden, MM Productions garandeert een 100% persoonlijke aanpak, ook ná de oplevering van jouw reclame campagne. Ons motto: als het bij onze klanten steeds beter gaat door onze diensten of producten, zullen deze een volgende keer zeker terug komen.

Open en eerlijk
Wij gaan voor een lange termijn samenwerking waarbij meerwaarde bieden een absolute must is, zo denken we ook graag mee over andere zaken welke er voor kunnen zorgen dat jij beter gaat verkopen of blijere klanten krijgt. Vraag het gerust aan een van onze bestaande klanten, we staan 100% achter onze diensten en producten, openheid en eerlijkheid staan hierbij op nummer één.

Alles in eigen beheer, wij fungeren als tussenpersoon

Een betaalbaar onderhoudspakket vanaf €29.95 p/maand

Onderhoud

Een lopende reclame campagne op welk medium dan ook vraagt een pro-actieve houding om jouw campagne tot een succes te maken, eenmaal aanmaken en niet meer naar omkijken garandeert hoge advertentiekosten en weinig resultaat. We bieden verschillende maandelijkse mogelijkheden aan, dit nemen we mee in de offerte voor het aanmaken van je campagne, maar het is uiteraard niet verplicht.

Meer weten?

Neem via onderstaand formulier gerust contact met ons op voor vragen, offerte of een afspraak.Ga voor direct resultaat.

Twijfel je over het laten maken van een advertentie campagne? Kom gerust eens langs, dan beantwoorden we graag eventuele vragen. Het mooie van online reclame campagnes? Je kan direct resultaat meten én realtime ervaren aan de hand van nieuwe klanten via je website.

Een mooie manier om het te proberen?

Sla eens een maand of twee maand je traditionele advertenties over en investeer dit in online advertenties, dan kan je zeer gericht meten wat er gebeurd en zal je zéker overtuigd raken. Je betaald alleen wanneer je advertentie daadwerkelijk wordt bekeken of aangeklikt afhankelijk van het platform.

Betaalbaar en zonder addertjes onder het gras

Leuk al die opties, maar is dit wel te betalen? Jazeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verrast zijn! Daarnaast bieden we verschillende opties tot betalen, per maand, eenmalig of per jaar. We zijn zeer flexibel en denken graag met je mee! Nooit geen verassingen achteraf, altijd een vaste offerte, geen gedoe, afspraak is afspraak.

Je ontvangt van ons altijd een vaste prijsopgaaf, geen verassingen.