DOEN WAT JE LEUK VINDT.

Als je doet wat je leuk vindt ben je daar meestal ook goed in, en anders kan je dat worden. Volg je passie en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk waarde biedt aan anderen met jouw dienst of product. We helpen je graag.

Websites

Wij maken jouw website zowel functioneel als mooi. Wij zorgen voor een professionele online uitstraling die perfect past bij de stijl van je bedrijf. Reken er maar op dat jouw website er hartstikke goed uit gaat zien! Het bouwen van websites was altijd onze core business, we kunnen je daardoor goed adviseren een begeleiden in dit proces.

webdesign Hoogezand
video laten maken Groningen

Video’s

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, en een video meer dan 1.000 foto’s! Met video breng je jouw boodschap indringend over. Wij produceren met veel enthousiasme jouw bedrijfsvideo, instructievideo, product video of aftermovie.

 

Reclame & drukwerk

Behalve online wil je natuurlijk ook offline goed zichtbaar zijn voor je klanten. Effectieve reclame, een aansprekende aankleding van je bedrijfspand en een mooie belettering van je bedrijfsauto is daarom essentieel. Daarbij moet je online en offline communicatie naadloos op elkaar aansluiten. Wij zorgen daar voor!

Leuk project?

Doen wat je leuk vindt, dat is belangrijk. Na meerdere jaren full-time aan MM Productions te werken wilde ik graag naar de Brandweer, die droom is werkelijkheid geworden. Vanaf de zomer van 2020 ga ik voornamelijk aan de slag om jouw als ondernemer verder te helpen en wegwijs te maken waar mogelijk door middel van blogs & video’s. Als je een leuk project hebt help ik je graag verder, neem even contact op voor de mogelijkheden. 


    Huidige projecten?

    Nieuwsgierig naar producten van mij of mensen waar ik mee samenwerk? Bekijk ze hieronder.